Monitorizare GPS

Ce presupune monitorizarea GPS?

Sistemul de monitorizare GPS colectează automat informațiile, cu o periodicitate de 3 secunde din momentul pornirii vehiculului și 60 de secunde cu motorul oprit, acestea fiind transmise în paralel către serverul central. Folosind în exclusivitate hărți digitale Google, astfel vizualizați în timp real unde se află vehiculul dumneavoastră, ceea ce permite o relaționare mai bună între dispecer și șofer, dar și posibilitatea de a se lua cele mai bune decizii la timp. În cazul lipsei de acoperire GPRS, datele netransmise rămân stocate în memoria internă a echipamentului GPS. În momentul reconectarii la GPRS, datele sunt transmise automat în baza de date centrală, unde sunt procesate.

Monitorizare GPS

Avantaje

Utilizând sistemul de monitorizare GPS, utilizatorul are acces la următoarele informații de baza: porniri, sosiri, locul și timpul opririlor și totalul acestora (foaie de parcurs), kilometrii parcurși, viteză, drum parcurs, consum normat de aplicație, alimentari, consum și extrageri de combustibil prin sondă litrometrică, kilometrii, temperatura motorului, orele de funcționare, pilotul automat și greutatea pe axe, litri combustibil injecție, cuplul puterii la motor, turația motorului de la bordul mașinii prin CAN.

Avantaje Sistem de Monitorizare GPS

Rapoarte Incluse:

 • Foaie de Parcurs Simplă
 • Foaie de Parcurs Detaliată
 • Raport drum parcurs și ore de lucru
 • Raport exploatare mașină și stil de condus
 • Raport alimentare carburant
 • Raport activitate utilaj
 • Raport puncte de interes vizitate
 • Raport tranzit țări
 • Raport general mașină
 • Raport general flotă
 • Raport vizitare HUB-uri
Rapoarte Monitorizare GPS

Optimizarea rutelor

Sistemul de rutare ajută la:

 • optimizarea rutelor după durata și distanță de parcurs,
 • eficientizează ordinea efectuării sarcinilor,
 • permite alocarea și gruparea mașinilor pentru îndeplinirea acestor sarcini în mod eficient și cu un cosum cât mai redus de resurse și poate fii configurat astfel în cât mașinile să parcurgă rute unice sau recurente.
Optimizarea Rutelor

FMB920

FMB920 este un tracker GPS compact și inteligent cu conectivitate Bluetooth, antene interne GNSS și GSM și baterie de rezervă integrată. FMB920 este conceput pentru urmărirea vehiculelor ușoare în aplicații precum asigurarea telematică, închirierea mașinilor, recuperarea mașinilor furate, servicii de siguranță publică, transport de livrare, taxi și multe altele. Intrările / ieșirile extind scenariile de utilizare a dispozitivului. Intrarea digitală poate fi utilizată pentru monitorizarea stării butonului de aprindere, a ușii sau a butonului de alarmă. Imobilizarea la distanță a vehiculului poate fi realizată utilizând ieșirea digitală FMB920.

FMB140

FMB140 este un dispozitiv de urmarire GSM / GNSS / Bluetooth ADVANCED cu procesor de date CAN integrat. Este o soluție compactă 2 în 1: tracker GPS și adaptor CAN în interior! Dispozitivul permite citirea datelor CAN dintr-o gamă largă de vehicule variate, inclusiv vehicule ușoare și electrice, camioane, autobuze și utilaje speciale. În funcție de versiunea exactă a software-ului, FMB140 poate fi utilizat în aplicații avansate ca logistică grea, servicii de livrare, transport utilitar.

FMB640

FMB640 este un terminal GNSS, GSM pentru aplicații PROFESIONALE. FMB640 este un tracker GPS conceput pentru soluții complexe, unde un dispozitiv poate face mai multe sarcini. Funcțiile FMB640 precum date CAN combustibil , date live tahograf , descărcare fișier tahograf la distanță, suport pentru diferite dispozitive terțe și Dual-SIM vă vor maximiza eficiența flotei. Terminalul este potrivit pentru aplicații precum logistica internațională, transport frigorific, agricultură, construcții și minerit, servicii de securitate și urgență și chiar mai mult.

Sonda Litrometrica

Întrucât costurile combustibilului combină una dintre cele mai mari cheltuieli în exploatarea flotei, gestionarea combustibilului devine esențială pentru fiecare proprietar de flote. De aceea va propunem si vă prezentăm un senzor de nivel de combustibil foarte precis, cu scopul de a preveni furturile de combustibil din propria flotă și de a economisi o sumă impresionantă de bani. Aceasta sonda furnizează date și citiri stabile si precise.Proiectat și asamblat în UE de Eljunga LTD, garanteaza 99% precizie mai mare, temperatură compensată, protectie praf si apa IP67.

Accesul in platforma de monitorizare GPS se face pe baza de abonament lunar.

Pentru a beneficia de o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul de mai jos.